Dijous 17 de desembre, sessió plenària ordinària a l’Ajuntament

  •  

Ajuntament VdMAquest dijous 17 de setembre es realitzarà la sessió plenària ordinària en el seu horari i lloc habitual, a les 20 h a la sala de plens de l’Ajuntament de Vilassar de Mar.
Cal destacar la modificació del contracte dels serveis de neteja i manteniment d’edificis municipals, l’aprovació inicial de l’ordenança reguladora de la ubicació de clubs i associacions de cànnabis o d’altres substàncies tòxiques, estupefaents o psicotròpiques legalment permeses i les seves condicions d’exercici, la moció conjunta de tots els grups municipals sobre el suport a l’acollida de població refugiada, la moció del grup municipal PSC-CP de “Crida per la igualtat al món municipal” i la renúncia del regidor Jordi Bartrolí, regidor a l’oposició per ICV-EUiA a l’Ajuntament de Vilassar de Mar del 2011 al 2015 i que en aquesta legislatura formava part de l’agrupació Babord.

La sessió plenària serà retransmesa per Vilassar Ràdio i es podrà escoltar en directe per el 98.1 de la FM i posteriorment a la carta a través del canal “Sessions plenàries” del podcast.

I.- Part resolutòria

0. Aprovació de l’acta anterior del dia 19/11/2015.
1. Modificació del contracte dels serveis de neteja i manteniment d’edificis municipals de Vilassar de Mar, formalitzat amb l’empresa Serveis Urbans de Vilassar de Mar, SA (SUVISA).
2. Aprovació inicial de l’ordenança reguladora de la ubicació de clubs i associacions de cànnabis o d’altres substàncies tòxiques, estupefaents o psicotròpiques legalment permeses i de les condicions d’exercici de la seva activitat al terme municipal de Vilassar de Mar.
3. Moció conjunta de tots els grups municipals sobre el suport a l’acollida de població refugiada víctima dels conflictes armats a la Mediterrània.
4. Moció del grup municipal PSC-CP de “Crida per la igualtat al món municipal”.

II.- Control i seguiment de la gestió per part del Ple

1. Donar compte de la renúncia del regidor Sr. Jordi Bartrolí Almera.
2. Decrets de l’alcaldia.
3. Precs i preguntes.

Leave a Reply