•  

Començarem el programa amb la visita mensual d’Oriol Contreras, responsable de l’OMIC, Oficina Municipal d’Informació al Consumidor, parlant de temes que poden ajudar al consumidor de cara les festes de Nadal.

A les 10.30h visita la ràdio la ballarina vilassarenca Ariadna Montfort que acaba de guanyar el Premi de Dansa de l’Institut del Teatre, amb una coreografia, “Moaré” que presentarà al Festival Grec de Barcelona 2017.

Seguirem repassant la informació de serveis a Vilassar de Mar i Maresme, l’agenda d’activitats previstes al nostre poble, les notícies destacades, la música del record etc.

A les 11h arriba com cada setmana el “Parlant de sexe“. MirexBlood la sexòloga del programa ens parla de diferents temes relacionats amb la sexualitat i la parella.

A les 11.30h parlem de teatre, amb les estrenes, recomanacions, cartellera, tot sobre el món teatral amb amb Joana Hernández i les entrevistes als protagonístes de l’escena catalana.

A les 12h parlem d’hàbits saludables amb Ariadna Coll, una especialista en la salut. Aquesta setmana parlem del restrenyiment, quines causes el provoquen i com el podem combatre.

A les 12.30h entrem a la cuina del Dr. Productes, amb ell sempre cuinem un menú saludable, avui cuinant el menú amb la base de les famoses guatlles.

A les 12.45h enfilem la recta final del programa amb l’espai d’actualitat de La Xarxa, “L’aigua Clara“.

Tot plegat en l’edició nº962.

  • 1
    Share