•  

Començarem el programa d’avui amb la secció mensual d’Oriol Contreras, responsable de l’OMIC (Oficina Municipal d’Informació al Consumidor). Cada primer dijous de mes ens visita, aquest primer mes de l’any ens visita el segon dijous perquè la setmana passada estàvem en plenes festes de Nadal. Repassarem l’actualitat de serveis a Vilassar de Mar i Maresmel’agenda d’activitats, el temps, el resum de premsa, i tota l’actualitat general.

A les 10.30h com cada quinze dies els dijous Gemma Cazorla ens portarà “Entre dones”. Avui parlem de les quatre dones que hi ha en una mateixa.

Invertirem així els primers 60 minuts.

A les 11h arriba la tertúlia jove, tertúlia que protagonitzen l’alumnat de 4t d’ESO, dels dos instituts de Vilassar, el Pere Ribot i el Vilatzara, avui seran aquests últims que ens parlaran del futur, ara que comence l’últim any natural d’ensenyament obligatori. Com veuen el seu futur més immediat.

A les 11.30h arriba la cartellera, les estrenes, les recomanacions i les entrevistes als protagonistes de l’escena catalana. Parlem, una temporada més de teatre amb Joana Hernández.

A les 12.05h parlem amb l’entrenador dels Marrecs de Vilassar, Jordi Pocurull, que dissabte presenten la proposta 2019 per a la competició Lego League.

A les 12.15h arriba la nostra especialista en hàbits saludables i PNI (Psiconeuroinmunologia) l’Ariadna Coll ens acompanya una setmana més amb bons consells de salut.

Seguidament cap a les 12.30h entrarem a la cuina del Dr. Productes, des d’on el cuiner Jordi Jacas des de La Xarxa, ens cuina un ingredient de diferents maneres, totes elles saludables.

Amb l’entreteniment musical arribarem a les 13h.

Tot plegat en l’edició nº1227.