•  

Començarem l’edició d’avui, repassant l’actualitat de serveis a Vilassar de Mar i Maresmel’agenda d’activitats, el temps, el resum de premsa, i tota l’actualitat general.

A les 10.30 h, com cada primer dijous de mes, ens visita Oriol Contreras, responsable de l’OMIC (Oficina Municipal d’Informació al Consumidor), amb ell parlem cada mes de temes de consum i aquest mes de març l’iniciem parlant en una nova entrega de casos pràctics que s’ha trobat l’Oriol al llarg de la seva trajectòria. Secció que portarà a terme avui, Joan Escofet.

Invertirem així els primers 60 minuts.

A les 11h arriba la tertúlia jove, tertúlia que protagonitzen l’alumnat de 4t d’ESO, dels dos instituts de Vilassar. Avui ens acompanyen els de l’Institut Vilatzara per parlar d’un tema que aixeca força controvèrsia a la nostra societat, parlem de l’eutenàsia.

A les 11.30h parlem de teatrecartellera, estrenes, recomanacions amb Joana Hernández, i també escoltem les entrevistes als protagonistes de l’escena catalana. Avui amb l’actor català, Abel Flok.

A les 12h. la nostra especialista en hàbits saludables i PNI (Psiconeuroinmonulogia) l’Ariadna Coll ens acompanya una setmana més amb bons consells de salut.

Seguidament cap a les 12.30h entrarem a la cuina del Dr. Productes, des d’on el cuiner Jordi Jacas des de La Xarxa, ens cuina un ingredient de diferentes maneres, totes elles saludables. A la consulta del Dr. Productes, avui parlem dels pinyons, producte tan bo com car.

Amb la secció “Temps de Terra” de La Xarxa, parlem de productes de temporada. Avui ens parlen dels cigrons.

Tot plegat en l’edició nº1124.

Imatge de pinyons.cat