Detingut un vilassarenc per una plantació de marihuana a Tiana

Agents de la Unitat d’investigació de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la comissaria de Premià de Mar van detenir el 7 de gener un home de 33 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Vilassar de Mar com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública en la vessant del tràfic de drogues i per defraudació de fluid elèctric.La investigació es va iniciar el mes de desembre quan els agents van tenir coneixement de la possibilitat que en una nau situada a la localitat de Tiana s’hi cultivava marihuana.Les gestions que van efectuar els investigadors van corroborar aquests fets. A la nau no s’hi feia cap activitat empresarial i un informe de la companyia elèctrica va confirmar l’elevat consum i la connexió fraudulenta a la xarxa.

El dia 7 de gener els agents van detenir un home dins la nau. L’arrestat era  l’arrendador de la finca i el propietari de la plantació. Durant el registre efectuat amb el consentiment del detingut es va localitzar i intervenir un total de 1.100 plantes de marihuana en diferents estats de creixement i es va desmantellar tota la infraestructura per al seu cultiu: més de 15 aparells d’aire condicionat, humidificadors, llums, etc. Després de declarar en dependències policials, el detingut va quedar en llibertat a l’espera de ser citat per l’autoritat judicial.

FE D’ERRADES-RECTIFICACIÓ: Ens acaben de comunicar que el detingut no és de Vilassar de Mar, com se’ns havia informat inicialment, sinó de Badalona.

Notícies relacionades

Teresa Millán Navarro, nova àvia centenària
Al setembre, matriculació a l’Escola d’Adults “Els Ametllers”
Des de setembre, cita prèvia per a les consultes a Serveis Territorials, la SA Municipal i el Cementiri
Aquest estiu es compleix el 50è aniversari de la inauguració de la C-32