Detenció de dos homes per robatori a una botiga de Vilassar de Mar

  •  

La Policia Local de Vilassar de Mar va detenir dissabte al migdia dos individus d’origen romanès com a presumptes autors del robatori d’un telèfon mòbil de gama alta a una botiga de la zona comercial del carrer Narcís Monturiol.  Sobre les dotze del migdia, la Policia Local va ser alertada de la presència de dos individus, amb actitud sospitosa, al carrer Narcís Monturiol de la població. Una patrulla va localitzar-los sortint d’una botiga i van constatar que havien robat un telèfon mòbil de gama alta. Immediatament, van procedir a la seva detenció i van comprovar que un d’ells tenia una ordre de recerca i captura. Els detinguts van ser traslladats a la caserna de Mossos d’Esquadra de Premià de Mar. Cal recordar que el 9 de desembre la Policia Local de Vilassar de Mar posarà en marxa la campanya “Comerç segur” que té com a objectiu intensificar la vigilància a les zones comercials de la població durant les festes de Nadal i Reis amb l’objectiu de minimitzar el risc de robatoris o estafes.

Amb la campanya, s’incrementa la vigilància a peu de carrer tant amb patrulles d’agents de la Policia Local com amb patrulles mixtes formades per agents del cos local i dels Mossos d’Esquadra.

Els agents visitaran els diferents comerços i oferiran als botiguers consells de seguretat per prevenir robatoris. També els repartiran un clauer amb el telèfon de la Policia Local. Està previst que la campanya finalitzi el 5 de gener.

Leave a Reply