Des del 8 de desembre exposició de diorames i pessebre monumental a la Sala Roser Carrau

Des de diumenge 8 de desembre fins dimarts 7 de gener la Sala Maria Roser Carrau acull la mostra de diorames individuals i pessebre monumental col·lectiu que organitza l’Associació de Pessebristes i Modelistes de Vilassar de Mar. Sinto Tomàs, president de l’associació, ha explicat a Vilassar Ràdio que estan preparant aquesta mostra tot l’any, una exposició que està formada per 11 diorames i un gran pessebre monumental, que cada any es dedica a una temàtica diferent. La inauguració de la mostra es farà diumenge 8 de desembre a les 12 del migdia.

Josep Rivas, integrant d’aquesta associació, ha explicat que han preparat diverses activitats complementàries a aquesta mostra. La primera és el concurs anomenat “Fem pessebres a casa”. Tothom qui hagi fet un pessebre a casa seva pot fer arribar una fotografia del seu pessebre i entrarà en aquest concurs. Els concursants cal que consultin les bases del certamen, que estaran a la Sala Carrau. La segona activitat és un concurs adreçat als nens i nenes en el qual han de buscar els caganers que hi ha amagats en els diorames i el pessebres de la mostra; quan els trobin, hauran d’omplir una butlleta localitzant on es troben els caganers i entraran en un sorteig; la ubicació dels caganers es canviarà cada setmana, i per tant, cada setmana hi haurà un sorteig nou. La tercera activitat es realitza amb la col·laboració de Vilassar Comerç i és una ruta-concurs pels 29 diorames instal·lats en els 29 comerços que s’hi han adherit. Cada vegada que es visiti un pessebre, se’ls segellarà aquesta visita en una butlleta, i quan s’hagin visitat tots, s’ha de portar la butlleta, com a màxim fins el 7 de gener, a Zamora Nens, Coto Fluix o Llibreria Index i s’entrarà en un sorteig que es realitzarà el 15 de gener a les 21h a la seu de Vilassar Comerç. La quarta activitat que organitzen és la Nit del Pessebrista, en col·laboració amb Vilassar Comerç, a la Sala Roser Carrau el divendres 20 de desembre des de les 7 del vespre, amb una cantada de nadales i la lectura de poesia nadalenca a càrrec de coneguts artistes, actors i actrius de la nostra població. Per acabar hi haurà xocolatada popular.

A la imatge: fotografia d’arxiu, on es pot veure el pessebre que van fer dedicat a l’espigó de Garbí, que es va poder veure en anys anteriors.

Notícies relacionades

Preservem el Maresme carrega contra les noves tarifes en el transport públic
Humana recull 70 tones de roba usada a Vilassar de Mar i dóna 70 bons d’ajuda social a l’Ajuntament.
Fes un Present regalant el disc de nadales de les germanes Neddermann
Convocada una vaga a Rodalies per aquest dijous