Des del 20 de juny, el Museu Monjo reobre només en caps de setmana

  •  

El Museu Enric Monjo ha reobert les seves portes des del 20 de juny, i ho fa amb mesures de seguretat per evitar el risc de contagi. De moment, el Museu només obrirà en caps de setmana, dissabtes d’11 a 14 h i de 17 a 20 h i diumenges d’11 a 14 h. L’ús obligatori de mascareta, la neteja de mans amb gel hidroalcohòlic i la distància d’1,5 metres entre persones, a més de seguir les indicacions d’aforament, són les normes que haurà de seguir el públic que el vulgui visitar.

El Museu, situat al Camí Ral, 30, reobre la planta baixa i la primera planta. A la planta baixa, a la zona d’exposicions temporals, s’ha prorrogat l’exposició “Genealogies. Espais de reguard”, mostra d’alumnat i professorat de la Facultat de Belles Arts de la UB, que es va inaugurar el 3 de març i que s’ha prorrogat fins al 31 de juliol. 

Al primer pis, es podrà accedir a l’exposició permanent “Enric Monjo, escultor”, un recorregut per la vida i l’obra de l’escultor vilassarenc Enric Monjo (1895-1976), on a més d’escultures es pot veure un vídeo que facilita l’aproximació a la seva persona i a la seva creació. 

L’espai del taller de l’artista, al segon pis, es mantindrà tancat al públic

  • 4
    Shares

Notícies relacionades

Han començat les obres del Centre d’Urgències d’Atenció Primària El Maresme
Obert el termini per demanar la compensació dels títols de transport que no s’hagin pogut utilitzar durant el confinament
Oberta la inscripció per al Casal d’Estiu del Tucutuc
Dades sobre coronavirus corresponents a Vilassar de Mar 03-07-2020