Des del divendres 21 fins al diumenge 23 d’abril, actes de Sant Jordi

  •  

Un any més, Vilassar de Mar viurà amb intensitat la festa de la Diada de Sant Jordi. Ho farà a partir del divendres 21 d’abril amb el veredicte i el lliurament de premis de la Mostra Literària Mossèn Pere Ribot, certamen que enguany ha rebut la participació de 240 treballs. L’acte tindrà lloc a la Biblioteca Ernest Lluch a partir de 2/4 de 8 del vespre, organitzat per la Regidoria de Cultura i Festes Populars i La Tropa Teatre.

El dissabte 22 d’abril la programació continuarà amb dos actes adreçats al públic familiar, amb l’hora del conte al jardí de la biblioteca a partir de 2/4 de 12 del migdia a càrrec de la narradora Gisela Llimona i a 2/4 de 9 del vespre, amb l’escenificació de la llegenda de Sant Jordi amb el seguici del cavaller, que es concentrarà a la plaça de l’Ajuntament, i el del drac que s’aplegarà davant de l’escola Vaixell Burriac per sortir, tots dos seguicis, en direcció cap a la plaça Picasso, on es donarà vida a la llegenda de Sant Jordi i a tots els seus protagonistes. L’AVAL, l’hípica Rossell i la Tropa Teatre seran els encarregats de fer-ho possible.

El diumenge 23 d’abril els carrers de Vilassar de Mar, i principalment la plaça de l’Ajuntament, s’ompliran de parades de llibres, roses i d’autors/ores locals amb les seves novetats literàries. A més, a partir de les 12 del migdia es donarà el tret de sortida a la temporada sardanista dels Amics de la Sardana amb una audició-ballada de sardanes amb l’actuació de la cobla Lluïsos de Taradell. D’altra banda, del 19 al 26 d’abril, per a totes les persones aficionades a la lectura, exposició de les novetats literàries de Sant Jordi a la Biblioteca Ernest Lluch.
Pel que fa a Llibreria Index, els autors que estaran signant exemplars dels seus darrers llibres al davant de les instal·lacions de la llibreria, al carrer Miquel Borotau 8-10 el diumenge 23 d’abril són els següents:

  • De 12 del migdia a 1 de la tarda – Raquel Picolo (Cròniques de Kaneai), Anna Lleonart (Cuaderno de Coyoacán), Joan Sala Grau (Arran del Camí Ral) i Salvador Riera (Un pont de versos)
  • D’ 1 a 2 de la tarda – Emília Illamola (Cabrils, Barcelona. Sao Paulo. Un amor pendent), Maria Escalas (Abans que l teu record torni cendra), Anna Lleonart (Cuaderno de Coyoacán)
  • De 6 de la tarda a 8 del vespre – Andrea Rodés (Dies que caben en una ampolla de Vichy), Sara Grissom (La esencia de John Dumont), Anna Lleonart (Cuaderno de Coyoacán), Albert Figueras (No escatimeu el flit), Sílvia Tarragó (Temps de llum), Albert Calls (Poesia, llengua i llibertat. El grup de la font del cargol)

 

Finalment cal destacar que entre les paredes de llibres que s’instal·laran a la plaça de l’Ajuntament diumenge, hi haurà una parada d’intercanvi de llibres del Banc de Temps