Del 26 al 29 d’agost, restriccions de trànsit a la carretera d’Argentona, entre Eduard Ferrés i la N-II, per obres d’asfaltat

Del 26 al 29 d’agost, l’empresa encarregada de l’obra de millora de la seguretat de la carretera d’Argentona, gestionada per la Diputació de Barcelona, té previst dur a terme l’asfaltat de l’esmentada carretera, una actuació que comportarà afectacions de trànsit al tram de la carretera d’Argentona comprès entre l’avinguda Eduard Ferrés i la N-II.

Els dies 26 i 27 d’agost només quedarà oberta la circulació de la carretera d’Argentona en sentit ascendent (muntanya), el dia 28 en sentit descendent (mar) i el dia 29 quedarà tancada en ambdós sentits i no s’hi podrà circular.

Tots els talls i desviaments de la circulació de la carretera d’Argentona i carrers adjacents seran degudament senyalitzats i regulats pel personal de l’empresa que realitza les obres. Els guals afectats per l’obra quedaran avisats mitjançant un cartell amb l’horari en el qual pot quedar restringit l’ús. Durant les nits, quedarà oberta la circulació.

Hi haurà alteracions en el recorregut del bus de la línia C-13. Amb motiu de l’actuació, quedaran fora de servei la parada del Pavelló Paco Martín que tindrà com a parada més propera en servei la de l’av. Eduard Ferrés (La Bóbila) i i la parada de Colom/Riera d’en Cintet que tindrà com a parada més propera en servei la de l’Ajuntament.

Notícies relacionades

Les preinscripcions per al curs 2020-2021 es faran del 23 de març a l’1 d’abril
17 comparses inscrites a la rua de Carnaval
Blanca Arechaga i Jan Fernández, representants vilassarencs al CNIAC
El CEV dissenya una ruta per conèixer les institucions que van tenir estreta vinculació amb el canonge Almera