Del 12 al 27 de juny, preinscripció a l’oferta formativa de l’escola d’adults Els Ametllers

El dilluns 12 de juny s’obrirà el període de preinscripció a l’oferta formativa per al curs 2017-2018 de l’escola d’adults Els Ametllers de Vilassar de Mar. L’horari per realitzar-la és del 12 al 22 de juny des de les 4 fins les 8 del vespre, i del 23 al 27 de juny de 10 del matí a 2 de la tarda. L’escola està situada al carrer Manuel de Falla 1, el seu telèfon és el 93 759 36 94 i la seva adreça electrònica és a8057059@xtec.cat. Tots els cursos es faran a la tarda, excepte el de Preparació a la prova d’accés a Grau Mitjà, que serà al matí. L’escola es reserva el dret a no obrir un grup si no s’arriba a un mínim d’alumnes inscrits.

Oferta formativa:

Instrumental i Cultura General
1r nivell: la seva finalitat és iniciar o consolidar la lectura, l’escriptura i el càlcul. (Curs anual)
2n nivell: millorar l’expressió de la llengua escrita, la lectura i els coneixements generals.(Curs anual)

Graduat en Educació Secundària (17 hores setmanals)
Curs per obtenir el títol de Graduat en Educació Secundària (equivalent a l ’ESO). Curs anual organitzat per trimestres.

Curs de preparació a la prova d’accés a Grau Mitjà (330 h/curs)
Curs adreçat a superar la prova d’accés a un cicle formatiu de Grau Mitjà. De setembre a maig, condicionat a les dates de l’examen.

Curs de preparació a la prova d’accés a Grau Superior (390h/curs)
Curs adreçat a superar la prova d’accés a un cicle formatiu de Grau Superior. De setembre a maig, condicionat a les dates de l’examen.

Prova d’accés a la Universitat per a Majors de 25/45 anys (7 hores setmanals)
Curs adreçat a superar la prova d’accés a la Universitat per a majors de 25 anys. De setembre a maig, condicionat a les dates de l’examen.

Mòduls quadrimestrals d’informàtica (dos dies a la setmana)
Des de cursos d’iniciació en el maneig de l’ordinador fins a un nivell d’usuari autònom amb diferents mòduls especialitzats (sistema operatiu, correu electrònic, edició de textos i imatges, xarxes socials…)

Cursos d’anglès – nivell I, II i III (dos dies a la setmana)
Un primer curs per aprendre nocions bàsiques d’anglès, adreçat a persones que no tenen cap coneixement d’aquesta llengua. Un segon nivell adreçat a persones que tenen nocions elementals de la llengua anglesa. I un tercer nivell de continuïtat de l’idioma i consolidació del nivell A2. Cursos anuals.

Cursos d’ acollida de català i castellà per a persones nouvingudes (3 h setmanals)
Cursos quadrimestrals adreçats a persones nouvingudes que volen tenir un primer contacte amb la llengua catalana o castellana o que necessiten ampliar els seus coneixements en comprensió i expressió oral i escrita de la llengua catalana o castellana.

Notícies relacionades

Maestros Kids, festival per acostar la música clàssica a les famílies
Rubi col·loca el modest Huesca a Primera Divisió
Carles Duran admet que salvar la Penya ha estat “l’èxit més important” de la seva carrera
L’Ajuntament presentarà en un acte públic els resultats de l’auditoria de la SA