Damià del Clot, reelegit cap de llista d’ERC per a les properes eleccions municipals

Damià del Clot, l’actual alcalde de Vilassar de Mar, ha estat escollit el passat diumenge 25 de novembre cap de llista d’ERC a les properes eleccions municipals i repetirà, per tant, com a candidat. Del Clot va nèixer a Vilassar de Mar el 1973. Professionalment és advocat i escriptor. Com a advocat està col∙legiat als Col∙legis d’Advocats de Barcelona i Mataró i exerceix en els àmbits civil, familiar i penal. Mediador acreditat per la Generalitat de Catalunya. Com a escriptor ha publicat diversos llibres d’assaig i narrativa. Militant d’ERC des de 2003, l’any 2007 va encapçalar la candidatura d’ERC a l’ajuntament de Vilassar de Mar i va estar de regidor a l’oposició i portaveu del grup municipal d’ERC en la legislatura 2007­2011. Alcalde de Vilassar de Mar des de juliol de 2015, es presenta a les properes eleccions municipals de 2019 amb la voluntat de revalidar el càrrec d’alcalde.

Del Clot ha explicat a Vilassar Ràdio que encara aquesta nova etapa “amb molt d’optimisme perquè hem sabut compactar un projecte polític que ja va començar abans del 2015, i que es va transformar en un projecte polític de govern, que hem pogut anar desenvolupant al llarg d’aquests anys de legislatura, i que voldriem culminar amb quatre anys més per acabar de transformar el municipi i fer-lo més participatiu i més proper al ciutadà”

Des d’ERC han explicat en una nota de premsa que el procés de primàries d’elecció de l’alcaldable, al que estaven cridats els militants i simpatitzants d’ERC, ha transcorregut amb total normalitat enmig d’un clima de participació molt positiu i enriquidor entre els assistents.

Notícies relacionades

Babord vol escoltar la teva veu, aquest dissabte, al Pérez Sala
Aquest diumenge, presentació de l’alcaldable del PSC, Quico Zamora
L’alcalde presenta una denúncia per la sostracció de la pancarta del balcó de l’Ajuntament
El Sorteig del Dia del Pare de l’ONCE reparteix més de 17 milions a Vilassar de Mar