Damià del Clot presenta ‘Revival’ aquest divendres a BardeMar

Damià del Clot, alcalde de Vilassar de Mar, presenta aquest divendres, a partir de les 20 del vespre, a la sala Bardemar la seva darrera novel.la: Revival. Un llibre en el qual es repassen els escenaris, la música i les nits d’una generació del Maresme que ara tot just sobrepassa els 40 anys. Del Clot ens torna a obrir les portes de Nivell II, Quattro i de la mítica B3. Escenaris d’una geografia canalla molt concreta. Damià del Clot remarca que, tot i que retrata espais coneguts per aquesta generació nascuda a principis dels 70, aquest Revival no té càrrega autobiogràfica, tot i que reconeix que “molta gent s’hi podrà sentir identificada”.

Tot a punt, ja, per a la presentació en societat d’aquest Revival que es farà, divendres, a partir de les vuit del vespre a Bardemar. La periodista de TV3, Marta Bosch, en serà la mestre de cerimònies. Les lentes, les cintes de cassette, les dobles platines… retrat d’una generació.

Pots escoltar l’entrevista aquí

Notícies relacionades

Del 26 al 29 d’agost, restriccions de trànsit a la carretera d’Argentona, entre Eduard Ferrés i la N-II, per obres d’asfaltat
Obert el termini per a participar al certamen literari del Vilassar de Noir
La futbolista vilassarenca Ona Batlle, convocada per al partit França-Espanya
Teresa Millán Navarro, nova àvia centenària