Dades sobre coronavirus corresponents a Vilassar de Mar i a l’ Hospital de Mataró 14-05-2020

  •  

El Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya publica a la seva pàgina web i xarxes socials  dades sobre el coronavirus SARS-CoV-2 per regions sanitàries, districtes sanitaris, àrees bàsiques de salut i per municipis.

Per a Vilassar de Mar dóna com a xifra aquest dijous 14 de maig total de 111 casos de coronavirus positius confirmats amb prova diagnòstica (la mateixa xifra que dimecres). El Departament de Salut informa que les dades són de persones a les quals se’ls ha fet la prova per PCR i test ràpid. El Departament de Salut també informa que hi ha 518 casos sospitosos de coronavirus (6 més que dimecres)  

Per altra banda, des de l’Hospital de Mataró informen aquest dijous 14 de maig les persones que tenen ingressades per coronavirus són 71 (9 menys que dimecres)  , de les quals  7 (la mateixa xifra que dimecres)  es troben a la Unitat de Cures Intensives.

Les persones que han mort a aquest hospital pel COVID 19 són fins ara  124  (la mateixa xifra que dimecres).

Hi ha 27 professionals del Consorci Sanitari del Maresme en situació d’aillament ( 2 més que dimecres) .

Pel que fa als pacients afectats pel COVID 19 que han estat donats d’alta des de l’inici de la pandèmia  en aquest hospital són 410  (10 més que dimecres).

  • 5
    Shares