Curs de gestió bàsica de l’empresa agrària

  •  

L’Escola de Capacitació Agrària Forestal de Santa Coloma de Farners organitza del 14 d’octubre al 25 de novembre un curs de gestió bàsica de l’empresa agrària, que tindrà lloc a l’oficina comarcal del Maresme del Departament d’Agricultura, Ramaderia i Acció Rural de la Generalitat, situada al Mercat de Flor i Planta Ornamental de Catalunya, a Vilassar de Mar. El curs vol donar els coneixements generals per a poder dirigir una empresa agrària viable, tractant temes com els impostos, contractacions de personal, costos, balanços, tresoreria, finançament …

L’oferta formativa està preparada i impartida per especialistes amb formació i persones d’experiència en el món de l’empresa agrària que garanteixen, dins el rigor d’una teòrica bàsica i elemental, l’aplicació pràctica amb exemples del dia a dia, donant els coneixements per resoldre situacions reals.

El curs consta de 50 hores distribuïdes en tres mòduls: el marc, la gestió econòmica i la gestió financera de l’empresa agrària. Aquesta formació és vàlida per justificar l’itinerari formatiu que requereixen alguns dels ajuts de primera instal•lació i modernització de l’empresa agrària que són requerits pel DAR.

La inscripció és gratuïta però cal fer-la abans del 3 d’octubre. Es pot tramitar trucant al telèfon 93 754 03 90 o enviant un correu electrònic a amaresme.dar@gencat.cat o a ramon.badosa@gencat.cat.

Leave a Reply