Creu Roja inicia la campanya de recollida de joguines

Ja hem començat el mes de desembre i amb ell també comencen ja les campanyes de Nadal a entitats solidàries per a fer, sobretot, recollida de joguines. És el cas de Creu Roja, que ja ha iniciat la seva pròpia campanya. L’objectiu d’aquest any és recollir joguines per poder-ne facilitar a més de 60 famílies repartides en diversos municipis: 30 famílies de Vilassar de Mar, 14 de Cabrera i 20 de Cabrils.

La presidenta de Creu Roja local a Vilassar de Mar, Teresa Sierra, ha afirmat aquest matí al programa “Parlant de Tot” que també hi ha altres entitats vilassarenques que recullen joguines pel seu compte per, després, donar-les a Creu Roja. És el cas d’algunes escoles, que han iniciat la recollida de joguines entre els seus alumnes i després les aniran portant a Creu Roja. Teresa Sierra demana que “les joguines siguin noves o estiguin en bon estat” i si són puzzles, per exemple, “que estiguin totes les peces”. Les joguines es poden portar el 31 de desembre a la seu de la Creu Roja situada al carrer Sant Jaume número 38. L’horari de la seu és de 9h a 13h i el telèfon és el 93.759.22.22. 

Enguany, Creu Roja també organitza una recollida d’aliments

Creu Roja ha endegat una altra campanya solidària per recollir aliments i es durà a terme del 7 al 13 de desembre.  L’objectiu, segons Teresa Sierra, és “ajudar a persones necessitades, ajudar a la gent del poble i també de Cabrera i Cabrils si és necessari”. Des de Creu Roja demanen aliments de primera necessitat com són “arròs, farina, llet, pasta, oli, llegums, conserves, xocolata, cereals, galetes o sucre, aliments que tinguin una durada una mica llarga”. Aquests aliments els entregaran a Càritas o a Serveis Socials de Vilassar de Mar i es poden portar a la seu de Creu Roja o bé a l’estand que tindrà l’entitat a la Fira de Nadal del nucli antic.

Leave a Reply