“Concursa” la nova app creada pel vilassarenc Jordi Sayerza

  •  

El vilassarenc Jordi Sayerza és el creador de la nova app per telèfon mòbil “concursa“, una aplicació que ha creat amb l’objectiu de promocionar el comerç local i fomentar la interacció entre clientela i comerciants, amb premis dels establiments sobre qui dedica el tema i en la que tothom hi pot participar, responent a 16 preguntes.

En Jordi ha explicat a l’informatiu de Vilassar Ràdio que se li va ocórrer crear aquesta app, envoltat d’amics i fent el vermut, de seguida es va posar a treballar en l’aplicació.

El primer concurs amb què ha estrenat l’App va dedicat al món del vi, i estarà obert fins al 30 de maig. El primer establiment a participar-hi ha estat winerecorder.com un establiment online dedicat al vi i amb seu al nostre poble.

“L’objectiu és dinamitzar el comerç local, la gent ha de visitar el comerç en qüestió físicament o a través del web i així es crea la primera interacció”. Jordi Sayerza, creador de “Concursa”.

Ja té previst més concursos, sobre el món dels llibres, la cervesa, imatges de Vilassar de Mar i atenció, la ràdio. Us convidem a descarregar l’aplicació gratuïta a través de App Store (Iphone) i Google Play (Android).

  • 17
    Shares