Concurs per trobar el logotip de can Jorba, el futur equipament juvenil

  •  

La Regidoria de Joventut posarà en marxa un concurs per trobar la imatge que identifiqui el nou equipament juvenil municipal de can Jorba, que està a la darrera fase de les obres i que s’espera pugui obrir abans que acabi l’any. Les inscripcions per participar aniran del 15 de novembre al 15 de desembre però les bases ja es poden consultar a través del web municipal www.vilassardemar.cat.

El disseny del logotip haurà d’identificar l’equipament i l’ús al qual es destinarà i haurà de contenir els noms de “Can Jorba” i “Servei de Joventut”. Per participar-hi caldrà ser resident al Maresme, no dedicar-se professionalment al món del disseny, i tenir entre 16 i 29 anys en el moment de formalitzar la inscripció. Cada participant podrà presentar com a màxim dos dissenys.

La inscripció al concurs s’haurà de fer omplint el formulari que s’habilitarà al web municipal. El període d’inscripció al web i de lliurament de les obres començarà el 15 de novembre de 2010 a les 16.30 h i acabarà el dia 15 de desembre a les 20 hores. La persona autora de l’obra escollida com a guanyadora rebrà un premi de 500 euros i quedarà automàticament seleccionada per realitzar, si ho desitja, el disseny de la imatge gràfica de les properes jornades de joves creadors, el Zero 2011.

Leave a Reply