Concurs escolar de dibuix del gOvi

  •  

El Grup d’Opinió de Vilassar de Mar (gOvi), amb la col·laboració de la Regidoria de Cultura, organitza l’onzena edició del concurs escolar de dibuix que enguany porta com a tema “Vilassar de Mar contagia solidaritat amb els més desfavorits”. El termini de lliurament de treballs finalitza el dijous 20 de maig a les 17 hores. Al concurs poden participar alumnes de primària (de 1r a 6è) residents a Vilassar de Mar o que pertanyin als centres escolars del municipi inclosa l’escola Pla de l’Avellà de Cabrera de Mar.

Els dibuixos es poden lliurar en els respectius centres educatius del poble i a l’Escola Pla de l’Avellà de Cabrera de Mar, a Can Bisa (carrer Montserrat, núm. 8), de dilluns a divendres de 9 a 14 h i a la Biblioteca Municipal Ernest Lluch. Els dibuixos premiats, així com els de la resta de participants s’exposaran públicament a la Biblioteca Municipal , del dilluns 24 de maig al  divendres 18 de juny de 2021.

BASES:

1. PARTICIPANTS: Es podran presentar tots els alumnes de primària residents a Vilassar de Mar o pertanyents als centres escolars de Vilassar de Mar: alumnes de 1r a 6è de primària escolaritzats als centres de Vilassar de Mar inclosa l’Escola Pla de l’Avellà o residents al municipi.

 2. TÈCNICA: Totalment lliure. Es pot emprar qualsevol tipus de tècnica (aquarel·les, llapis, ceres, pintura al tremp (tempera), etc.) sempre que s’adaptin al format de la cartolina específica o a la mida de paper DIN A-4.

3. TEMA: El tema serà “VILASSAR DE MAR CONTAGIA SOLIDARITAT AMB ELS MÉS DESFAVORITS”, tema escollit per donar suport a la campanya contra la fam de Mans Unides 2021. https://mansunides.org

4. PRESENTACIÓ: Al revers del dibuix, s’indicarà el nom de l’autor, el títol població i/o el curs i col·legi a què pertany. Els dibuixos es poden lliurar en els respectius centres educatius del poble i a l’Escola Pla de l’Avellà, a Can Bisa (C/ Montserrat, núm. 8), de dilluns a divendres de 9 a 14 h i a la Biblioteca Municipal Ernest Lluch, de dilluns a divendres de 16 a 21 h. El termini de lliurament serà fins dijous 20  de maig de 2021 a les 17 hores.

5. JURAT: El jurat estarà compost pel President i un altre membre del gOvi, una persona relacionada amb el món artístic i representants de l’Ajuntament de Vilassar de Mar. La decisió del jurat es farà pública als mitjans de comunicació de l’Ajuntament de Vilassar de Mar, a la pàgina web del gOvi: www.goviweb.net així com de forma personal als guanyadors.

6. PREMIS: Es lliuraran tres premis per cada cicle de primària: Inicial, Mitjà i Superior. Un premi especial de Mans Unides per a cada cicle i un de reconeixement d’escola. Tanmateix hi haurà premis que aporten altres entitats col·laboradores com Càritas Parroquial i Rotary Club Vilassar Burriac. Els premis es lliuraran en l’acte que es celebrarà a Biblioteca Municipal Ernest Lluch divendres 11 de juny a partir de les 18.30 h, en aquest acte l’assistència serà en funció de les mesures de prevenció vigents a la data i sempre prenent totes les precaucions que s’escaiguin.

7. ELS DIBUIXOS: Els dibuixos premiats quedaran en propietat del gOvi, reservant-se el dret de publicació, i sempre esmentant  l’autor/a.

 8. EXPOSICIÓ: Els dibuixos premiats, així com els de la resta de participants s’exposaran públicament a la Biblioteca Municipal Ernest Lluch, del 24 de maig al 18 de juny de 2021.

9. DEVOLUCIONS: Els dibuixos no premiats es podran recollir a la seu social del gOvi, C/ Sant Josep, 53, després del període d’exposició pública. El material no reclamat passarà a ser propietat del gOvi.

10. RESOLUCIÓ FINAL: El jurat resoldrà qualsevol incidència que pugui produir-se. Aquesta serà irrevocable. L’entitat organitzadora no es fa responsable de qualsevol pèrdua fortuïta que pugui produir-se. El fet de participar en aquest concurs implica l’acceptació d’aquestes bases.