Comunicat de premsa de Babord en relació a la proposta de pressupost de 2018

La formació política Babord, a l’oposició, ha explicat en un comunicat de premsa que, en relació a la proposta de pressupost de l’Ajuntament per a aquest 2018 que els va fer arribar el passat 14 de desembre de 2017 el govern de Vilassar de Mar, en mans d’ERC-VdM Diu Sí i Gent per Vilassar de Mar, no podran tenir un posicionament sobre  aquesta proposta fins el dissabte de la setmana que ve. Segons aquesta formació política, el termini ofert pel govern per aprovar el pressupost, a finals de gener, primera setmana de febrer “provoca que no es pugui treballar una proposta consensuada i dur a terme un procés de negociació real”. Babord afegeix que d’acord amb “com entenem que s’ha de realitzar el procés d’elaboració de pressupostos, donant espai a la població perquè hi faci propostes”, fins el 20 de gener no podran tenir un posicionament en relació a aquesta qüestió.

 

Babord recorda que els pressupostos de l’any passat no van comptar amb el seu vot favorable ja que “no recollien cap de les tres condicions” que demanaven: negociar el deute contret amb les entitats bancàries a partir dels resultats de l’auditoria, estratègia de control i remunicipalització dels serveis externalitzats (escombraries, neteja, piscines..) i transparència i definició de criteris per a la concessió de subvencions. Segons Babord “sembla que, a hores d’ara, el govern només estaria obert a implementar alguna acció més respecte el control dels grans serveis externalitzats”. Babord fa una crida a la participació de la ciutadania perquè els facin arribar les seves propostes i finalitzen el comunicat afegint que lamenten “que el govern renunciï, un any més, a treballar de forma participada els pressupostos municipals”.

Notícies relacionades

El Ple aprova la continuïtat del Servei d’Acollida i la moció de rebuig a l’augment de les tarifes i a l’actual sistema de zones tarifàries del transport públic
Humana recull 81 tones de roba usada i dóna 35 bons d’ajuda social a l’Ajuntament
La mediadora vilassarenca Irene Sendín, premiada a Madrid
Els Mansuets de Foc, al Primer Concurs d’Enceses de Catalunya