Comunicat de l’equip de govern sobre la resolució de l’ACC respecte l’empresa Electricitat Boquet SL

  •  

El govern municipal de Vilassar de Mar ens ha fet arribar un comunicat de premsa sobre la resolució de l’Autoritat Catalana de la Competència (ACC) amb sancions a l’empresa Electricitat Boquet SL,empresa adjudicatària del servei de manteniment d’enllumenat públic a Vilassar de Mar des de l’any 2013.
En el comunicat, l’equip de govern de l’Ajuntament de Vilassar de Mar vol posar de manifest el següent:
– La resolució de l’Autoritat Catalana de la Competència, de data 21 de desembre de 2016, no implica a l’Ajuntament de Vilassar de Mar sinó a quatre empreses, entre elles Boquet, pel seu comportament en concursos públics acordant preus i intercanviant informació de les propostes que cadascuna d’elles presentava en les licitacions. Respecte Vilassar de Mar, es tracta exclusivament de contractes d’obres de l’any 2010 sobre renovació d’enllumenat públic de diferents carrers, que van ser executades i recepcionades durant l’any 2010.
– La resolució de l’Autoritat Catalana de la Compètència no afecta ni té res a veure amb el contracte de manteniment d’enllumenat públic actualment en vigor i que té d’adjudicatari a l’empresa Boquet.
– L’empresa Boquet ha anunciat que presentarà recurs i per tant, la resolució de l’Autoritat Catalana de la Competència no serà ferma fins a la corresponent sentència en via jurisdiccional.
El govern de Vilassar de Mar és respectuós amb el que marca la llei i les contractacions, fent els concursos de forma transparent. En aquest mandat s’ha incorporat un secretari habilitat, en el lloc de secretari accidental, s’ha incorporat la figura de l’interventor (que estava vacant), i recentment (desembre 2016) s’ha incorporat la figura d’un Tècnic d’Administració General, que entre les seves funcions té la de controlar els procediments, processos i sistemes de gestió i organització de la contractació pública.