COMENCEM LA SETMANA CUINANT!!!!

  •  

El que són les coses, quan fas un programa de ràdio amb diferents seccions, resulta que les has de fer tu, han de ser de coses que més o menys domines…. doncs no, resulta que en Ferran Marimón i jo fem una secció…. de què? DE CUINA!!!! ni més ni menys “Avui què dinem? cuina per inèptes com nosaltres!!!!” una mica llarg el nom de la secció, però resulta que ha tingut més èxit del que realment podríem imaginar!!!! tant d’èxit que l’Ariadna Masip col·laboradora del programa que ens prepara el cap de setmana em va retar en directe a cuinar un plat i a penjar-vos la recepte al blog!!!! però no cuinar en directe amb un càmping gas com fem els dijous a la ràdio, cuinar-ho en una cuina de veritat!!!! doncs atenció no tan sols això, cada setmana us penjarem una recepta de cuina!!!! aquí va la primera!!!!  per cert si ho proveu envieu un missatget i ens expliqueu que tal. BON PROFIT!!!!

AMANIDA DE CALAMARS I ESPÀRRECS VERDS

Ingredients:

500 g d’espàrrecs
300 g de calamars nets
80 ml d’oli d’oliva
1 llimona
menta fresca i sal

a veure com ho fem….

Tallem la menta a tires i la posemen un bol amb oli. Netejem els espàrrecs, cal treure la part més blanca de l’extrem i coure’ls al vapor durant 10 minuts ( o al microones 2 minuts).
S’han de coure, també al vapor, els calamars tallats en anelles o sencers si són molt petits, durant un parell de minuts.
Emulsionar l’oli amb la menta. el suc de llimonai una mica de sal. Serviu els espàrrecs i els calamars amanits amb l’emulsió.

Apa doncs endavant!!!!