Comença la instal·lació de marquesines a quatre parades d’autobús

Aquesta setmana l’Ajuntament del nostre poble ha començat les obres per instal·lar marquesines a quatre parades d’autobús. Una s’instal·la a la parada del Museu de la Marina de la línia C-30, cantó mar, situada a l’avinguda Eduard Ferrés; una altra a la parada de La Bòbila de la línia C13 i C-30, cantó mar; una altra a la parada de la Xinesca de la línia C-13, davant del carrer Santa Marta, i finalment una altra s’ubica a l’avinguda Lluís Companys, al costat mar, davant de l’Escola del Mar, per a l’autocar que fa el servei de transport escolar al Centre d’Educació Especial Les Aigües de Mataró.

En aquests moments aquestes parades d’autobús estan senyalitzades com a tal però no tenen marquesina. L’objectiu de les marquesines és millorar la comoditat dels viatgers durant el temps d’espera dels autobusos, així com dotar-los d’elements de protecció en cas de pluja, fred, vent o fort sol.

L’actuació s’ha adjudicat a l’empresa Lores Metal, SL, amb un pressupost de 20.443,96 €, i compta amb una subvenció de la Diputació de Barcelona.

Notícies relacionades

Núria Arasa, escollida cap de llista de Gent per Vilassar de Mar
El vestíbul de l’estació de Renfe acull el 17è desfibril·lador del nostre municipi
L’Aula d’Extensió Universitària proposa una sortida cultural als monestirs de Poblet i Santes Creus
La Biblioteca posa en marxa el servei d’autopréstec