Setè any del Projecte Horitzó

  •  

L’Ajuntament, per setè any consecutiu, ha signat un conveni de col•laboració amb el Departament d’Educació de la Generalitat per seguir desenvolupant el Projecte Horitzó, que té com a principal objectiu motivar alumnes que necessiten actuacions individualitzades per assolir l’ESO. Tant la Regidoria d’Educació com diferents serveis municipals s’impliquen en aquest projecte i dediquen esforços a la formació d’aquests alumnes amb l’objectiu de motivar-los a l’hora de superar l’ensenyament obligatori (ESO) i estimular els seus interessos professionals fent pràctiques en diferents serveis de l’Ajuntament.

Fa poc més d’un mes es van signar els convenis de col•laboració amb els dos instituts de secundària de Vilassar de Mar, per tal que quatre alumnes dels seus centres hi participin.

Els alumnes realitzaran els tallers en diferents àrees i serveis municipals durant 200 hores lectives, dos dies a la setmana: dimecres i divendres al matí. Els tallers els desenvoluparan en el servei de pintura, lampisteria, obres i serveis, jardineria, Biblioteca Municipal, Escola Bressol i Servei d’Informació Juvenil.

Leave a Reply