Cigronada a la seu dels Pericos de Vilassar de Mar

  •  

310 persones van assistir a la cigronada que va tenir lloc ahir al matí a la seu de la Penya dels Pericos de Vilassar de Mar, ubicada a Ca l’Amell, al barri dels Cargols. Aquest acte ha suposat l’arrencada d’una temporada històrica per al RCD Espanyol. Al novembre s’espera que el nou estadi de Cornellà-El Prat estigui llest, encara que la inauguració oficial serà el febrer o març.


El president de la penya dels Pericos de Vilassar de Mar, Lluís Font, va exercir de mestre de cerimònies. El president de l’Espanyol, el vilassarenc Daniel Sánchez Llibre, va encapçalar la delegació del club. A l’acte eren presents una àmplia representació de les penyes periques, i també l’alcalde de Vilassar de Mar, Joaquim Ferrer.

Al final de l’esmorzar, Sánchez Llibre va fer una valoració d’aquesta temporada i va remarcar que la il•lusió de tots els espanyolistes és “el nou feu”. En el pla esportiu, va recordar que l’actual plantilla blanc-i-blava fa tres o quatre anys que està formada i, per tant, pensa que “ens donarà bones tardes de futbol”. A més, va apuntar que està “tranquil” amb els reforços, encara que no va descartar que puguin produir-se algunes novetats abans que s’iniciï el curs de la lliga.
Lluis Font ha fet un balanç satisfactori de la celebració de la cigronada al nostre poble i ha recordat que Vilassar de Mar és una localitat amb força tradició perica.

Leave a Reply