XXVIII Cicle de Concerts Rosa Sabater

Aquest juliol arriba un any més el cicle de concerts en homenatge a la pianista i pedagoga Rosa Sabater, amb una reconeguda carrera concertística arreu d’Europa i Amèrica, molt vinculada a la nostra població, ja que hi estiuejava molts anys a la seva casa del carrer del Carme.L’organitza Joventuts Musicals i consta de tres concerts que es realitzaran en tres dissabtes consecutius.

El primer tindrà lloc a la Sala Maria Roser Carrau el dissabte 6 de juliol a 2/4 de 8 del vespre i estarà protagonitzat pel Quartet Cosmos, que interpretarà obres de Schubert, Ligeti i Beethoven. El segon concert serà el de Musica Reservata de Barcelona, que oferirà Motets i Antífones de Tomás Luís de Victoria i Francisco Guerrero. Tindrà lloc a l’església de Sant Joan dissabte 13 de juliol a 2/4 de 10 del vespre i l’accés al concert serà mitjançant donatiu. Tancarà el cicle el concert del pianista Adolf Pla que es realitzarà dissabte 20 de juliol a 2/4 de 8 del vespre a la Sala Maria Roser Carrau, interpretant obres de Mompou i Gaudí.

El preu de cada entrada és de 10 euros, si es compra a la guixeta. Si es compren de manera anticipada fins el 5 de juliol a Llibreria Index, el preu és de 8 euros cada una. L’abonament costa 20 euros. L’entrada és gratuïta per als menors de 16 anys. Aquest cicle compta amb el suport d’Àula de Música i l’Ajuntament de Vilassar de Mar.

Notícies relacionades

Malgrat la crida a la calma, s’esgoten les mascaretes a les farmàcies per l’alarma del coronavirus
L’ANC de Vilassar de Mar proposa un cap de setmana intens d’activitats reivindicatives
Totes les entrades venudes per descobrir qui és l’assassí de la Llibreria Índex
Nous aparcaments per a bicicletes davant l’institut Pere Ribot