XXVIII Cicle de Concerts Rosa Sabater

Aquest juliol arriba un any més el cicle de concerts en homenatge a la pianista i pedagoga Rosa Sabater, amb una reconeguda carrera concertística arreu d’Europa i Amèrica, molt vinculada a la nostra població, ja que hi estiuejava molts anys a la seva casa del carrer del Carme.L’organitza Joventuts Musicals i consta de tres concerts que es realitzaran en tres dissabtes consecutius.

El primer tindrà lloc a la Sala Maria Roser Carrau el dissabte 6 de juliol a 2/4 de 8 del vespre i estarà protagonitzat pel Quartet Cosmos, que interpretarà obres de Schubert, Ligeti i Beethoven. El segon concert serà el de Musica Reservata de Barcelona, que oferirà Motets i Antífones de Tomás Luís de Victoria i Francisco Guerrero. Tindrà lloc a l’església de Sant Joan dissabte 13 de juliol a 2/4 de 10 del vespre i l’accés al concert serà mitjançant donatiu. Tancarà el cicle el concert del pianista Adolf Pla que es realitzarà dissabte 20 de juliol a 2/4 de 8 del vespre a la Sala Maria Roser Carrau, interpretant obres de Mompou i Gaudí.

El preu de cada entrada és de 10 euros, si es compra a la guixeta. Si es compren de manera anticipada fins el 5 de juliol a Llibreria Index, el preu és de 8 euros cada una. L’abonament costa 20 euros. L’entrada és gratuïta per als menors de 16 anys. Aquest cicle compta amb el suport d’Àula de Música i l’Ajuntament de Vilassar de Mar.

Notícies relacionades

Damià del Clot afronta la nova etapa com a president del Consell Comarcal del Maresme amb la voluntat de “recosir pactes”
Ja han començat els treballs de recuperació de la marquesina del restaurant Tres Leones
Recuperar el Pla de Mobilitat del Maresme i avançar en la gestió del litoral seran els eixos de la presidència de Damià del Clot al capdavant del Consell Comarcal del Maresme
La Policia Local deté dos homes acusats d’un presumpte delicte de robatori amb força en interior d’establiment comercial