Carlos Daniel, campió de Catalunya de Supermotard Road

S’ho fa tot ell, sense espònsors i vigilant les despeses davant d’equips que disposen dels seus camions propis i d’un gran suport econòmic. I, malgrat ser novell a la categoria de Supermotard Road, el vilassarenc Carlos Daniel Martino s’ha proclamat, fa només 15 dies, campió de Catalunya.

Als seus 27 anys va rebre el títol de Campió de Catalunya amb una gran alegria. En Carlos Daniel va trigar un parell d’hores en païr-ho. I és que ha estat un premi a una temporada de treball intens. No ha baixat mai del podi, sempre ha puntuat i, fins i tot, ha hagut de competir amb una clavícula lesionada.

I és que en Carlos Daniel ha sorprès tothom. Ell entrena i competeix, amb excel.lents resultats, pagant-ho tot de la seva butxaca. L’ajuda el seu amic Ruben Sió que fa les impagables tasques de mecànic. Se les han vist, després de treballar de dilluns a dissabte, amb equips que van a les curses amb els seus camions, els seus tràliers i estructures professionals. En Carlos i en Ruben, per exemple, han de mirar ben bé les despeses davant de contrincants que no tenen cap mena de problema en canviar les rodes els cops que facin falta.

En Carlos Daniel ha competit a la Categoria de Supermotards Road amb una Husqvarna, la motocicleta de gamma alta de KTM. De cara a la temporada vinent, afronta un nou repte. Se les haurà amb els veterans de Supermotard Open i amb una superfície canviant en la que s’alternarà terra i asfalt.

En Carlos Daniel està exultant amb el seu títol de Campió de Catalunya. Un altre gran trofeu a afegir a la seva llarga llista de premis. Una Copa que serà a la seva vitrina particular al costat d’un altre de Campió de Catalunya que va aconseguir l’any 2015 en categoria de Pit Bike. Si el vols seguir a les xarxes socials, busca’l a Facebook i a Instagram @carlitosdm21

Notícies relacionades

Arriba un any més el festival “Vilassar de Mar amb la Marató de TV3”
La cantant vilassarenca Judit Neddermann participa al disc solidari de la Marató de TV3
Diumenge, acte de celebració del centenari de “Els Pastorets” de Vilassar de Mar
Vilassar de Mar es bolca un any més en la Marató de TV3