Carles Duran, nou entrenador de la Penya

El vilassarenc Carles Duran és l’home escollit per salvar el Divina Seguros Joventut. Des d’avui és el nou entrenador de la Penya fins a finals de temporada. Duran, home format en el club verd-i-negre, torna al conjunt de la seva vida després de quatre temporades fora de Badalona.

L’objectiu de Duran i el seu staff, que s’asseurà a la banqueta del Joventut en substitució del cessat Diego Ocampo, és treure la Penya dels llocs de descens de la Lliga ACB; plaça que ocupa des de fa unes jornades.

El vilassarenc Carles Duran, que s’ha format a les categories inferiors del club verd-i-negre, mai havia dirigit el primer equip. De fet, s’ha format a l’ombra de grans mestres com Aito García Reneses, Pepu Hernández i Sito Alonso, exentrenador del Barça Lassa, amb qui l’uneix una amistat personal.

Duran torna a la Penya després de quatre anys lluny de l’Olímpic de Badalona. Va passar per les disciplines del València Bàsquet i del Bilbao Bàsquet. El vilassarenc ha estat presentat aquest dijous a les 12 del matí. Debutarà amb el primer equip, aquest dissabte en el duel Morabanc Andorra-Divina Seguros Joventut.

Notícies relacionades

Dimarts 27 de febrer, ple de pressupostos
Dissabte, presentació de la temporada de Passions de Catalunya, de la qual forma part la Passió de Vilassar de Mar
Ara retrata’ls tu i guanya un bon premi
Tertúlia Jove: quan l’esport va més enllà del futbol