Campanya de Nadal de Vilassar Comerç

  •  

Un total de 4.000 euros en vals de compra, el trenet i el concurs d’aparadors són les principals propostes de Vilassar Comerç per a aquesta campanya de Nadal.


A Vilassar de Mar, fins al 24 de desembre, les botigues associades a Vilassar Comerç estan repartint entre els seus clients les butlletes per participar en el sorteig de 20 vals de compra per valor de 200 euros cadascun. D’altra banda, el trenet recorrerà els carrers del municipi els dies 18, 19, 23, 24, 27, 28, 29 i 30 de desembre i el 2, 3, 4 i 5 de gener. Els tiquets per pujar-hi seran gratuïts i es podran aconseguir comprant als establiments associats. Als cartells publicitaris de la campanya i al web de l’associació www.vilassarcomerciants.cat, hi haurà la informació sobre els horaris i el recorregut que tindrà el trenet.
Enguany torna el concurs d’aparadors, una forma d’incentivar als comerciants perquè decorin els seus aparadors amb motius nadalencs. Tampoc faltarà l’animació al carrer: el diumenge 19 de desembre, dia en què els comerços poden obrir, hi haurà diferents activitats per entretenir i animar petits i grans durant el matí: escenes de l’obra ‘Els Pastorets’ a càrrec de La Tropa Teatre, concert de l’Estudi de Música, i ball amb l’Escola de Dansa Madó.

Leave a Reply