Campanya de donacions de sang

El Banc de Sang i Teixits de Catalunya organitza una campanya de recollida de donacions de sang en la darrera setmana d’aquest mes de juny, un cop finalitzi la festa major. En concret, es durà a terme dimecres 26 de 5 a 9 del vespre i dijous 27 de 10 del matí a 2 de la tarda i de 5 de la tarda a 9 del vespre.

Sílvia Delgado, tècnica del Banc de Sang i Teixits, ha subratllat que fins el 2017 s’establia com a edat límit del donant els 65 anys, però les millors condicions de salut en què, en termes generals, es troben les persones que tenen als 65 anys, han permès que des del passat 2018 l’edat dels donants s’hagi pogut allargar fins els 70 anys.

La unitat mòbil médica estarà ubicada al carrer Narcís Monturiol, al davant de la plaça Ventura Gassol. Cal sang de tots els grups.

Notícies relacionades

Damià del Clot afronta la nova etapa com a president del Consell Comarcal del Maresme amb la voluntat de “recosir pactes”
Ja han començat els treballs de recuperació de la marquesina del restaurant Tres Leones
Recuperar el Pla de Mobilitat del Maresme i avançar en la gestió del litoral seran els eixos de la presidència de Damià del Clot al capdavant del Consell Comarcal del Maresme
La Policia Local deté dos homes acusats d’un presumpte delicte de robatori amb força en interior d’establiment comercial