Cal Tito i el Penjaases, recomanats per primer cop a la Guia Michelin

  •  

Catalunya ha estat esquitxada per una pluja d’estrelles Michelin, la prestigiosa guia internacional d’hotels i restaurants d’Europa, i a Vilassar de Mar també estem d’enhorabona. El restaurant Cal Tito (ubicat a la plaça de l’Ajuntament) i el Penjaases (situat al carrer de Colom número 20) han estat recomanats per primera vegada a la Bíblia de la Gastronomia Europea.

La Marina Corominas confessa que els dos establiments de Vilassar de Mar estan “en estat de xoc” ja que no s’ho esperaven pas.

Una trucada feta aquest mateix dijous al matí ha disparat una jornada d’il.lusió, de molta alegria i de “reconeixement de la feina ben feta”.

Un inspector gastronòmic, que va visitar els dos restaurants d’incògnit i sense que la família ho sapiqués, ha estat qui ha proposat Cal Tito i el Penjaases per formar part de la Guia Michelin després d’haver-hi dinat.

I és que Vilassar de Mar passa per un excel.lent moment gastrònomic amb una molt bona oferta de qualitat i la recomanació d’aquests dos establiments de casa nostra signifiquen que la feina s’està fent per anar camí de les estrelles.