Bústia de retorn a la Biblioteca Municipal

  •  

La Biblioteca Municipal Ernest Lluch i Martín ofereix un nou servei als seus usuaris: la bústia de retorn de documents 24 hores. D’aquesta manera, els usuaris s’estalvien possibles cues o poden retornar els documents de préstec a qualsevol hora encara que l’equipament estigui tancat.


Amb aquest servei, la biblioteca pretén millorar l’atenció al públic, donada la gran afluència d’usuaris en hores punta. Així, si algú vol únicament retornar un llibre, DVD o CD no cal que faci cua en el taulell de préstec, pot retornar el document a la bústia que està instal•lada a l’exterior de l’equipament, al costat de la porta d’accés. Al mateix temps, si a un usuari se li ha acabat el termini de préstec i no ha pogut tornar el document adquirit en horari d’obertura, la bústia li permet retornar-lo a qualsevol hora.
No és l’únic servei 24 hores que ofereix la biblioteca. Des del web http://sinera.diba.cat es poden prorrogar els documents en préstec, veure els préstecs actuals i l’històric, consultar les novetats per biblioteques o sol•licitar el carnet de préstec, entre d’altres serveis.

Leave a Reply