Bons resultats d’audiència per a Vilassar Ràdio

  •  

Vilassar Ràdio és la cinquena emissora municipal més escoltada de la comarca, segons la quarta onada 2009 del Baròmetre de la Comunicació i la Cultura en l’estudi d’audiència de 237 emissores municipals de Catalunya.
Segons les dades, la mitjana d’audiència dels últims 30 dies és de 5.000 persones diferents. El Baròmetre de la Comunicació i la Cultura és l’estudi de mesura i anàlisi de les audiències dels mitjans de comunicació i dels consums culturals en els territoris de parla catalana. Laureà Folch, regidor de Comunicació, es mostra molt satisfet del resultat: “Ens ha permès tenir dades estadístiques sobre l’audiència del mitjà en relació amb la resta d’emissores locals, unes dades que avalen les millores tecnològiques que a través de la Regidoria s’han anat introduint a la ràdio.”


Vilassar Ràdio complirà el pròxim mes de juny trenta anys d’història, una trajectòria que en els darrers dos anys ha viscut diferents millores en el terreny de les noves tecnologies com són l’emissió per internet i la creació del seu propi web http://rvdm.tvrmanager.com.

Leave a Reply