Ballada de sardanes de Festa Major

  •  

La Cobla Marinada començarà la ballada de sardanes de Festa Major -dimarts 24 de juny a les 10 de la nit a la Plaça de l’Ajuntament- interpretant “Tortellà”, una sardana de Manel  Saderra Puigferrer, com homenatge a aquest músic i compositor del que aquest any 2008 es commemora el centenari. “Tortellà” és una sardana que l’autor dedicà al poble que  el va veure néixer, ara fa 100 anys i als carrers on jugava  i corria quan era menut.

Quant a la resta del repertori, interpretaran “Amics de Mataró” de Conrad Saló, “15 de 15” de David Estañol, “Nit de sardanes a Vilassar de Mar” d’Isabel Medina Petits, “Laietans” de Joan Jordi Beumala, i “Poble de Caldes” de Francesc Mas Ros.

La cobla Marinada és una formació de joves instrumentistes dedicats a la sardana i la música per a cobla, que va néixer a Badalona ara fa 25 anys i que s’ha mantingut en una línia interpretativa, ben notable i dinàmica, al llarg de tot aquest temps. Aquesta trajectòria s’ha anat teixint a partir d’un llarg reguitzell d’actuacions ben reeixides, a través d’un camí evolutiu traçat a partir d’iniciatives i propostes d’espectacles que li han atorgat el reconeixement i la popularitat que tenen.

Leave a Reply