Balanç de la IV Trobada de formació d’escoltes catalans

  •  

El passat  cap de setmana el  CEIP Escola del Mar ha acollit la quarta edició de la trobada de formació d’escoltes catalans amb l’objectiu de fomentar l’intercanvi d’experiències entre els diferents caps d’agrupaments escoltes entorn qüestions presents en la seva tasca educativa, amb la finalitat d’incrementar la seva preparació com a educadores i educadors. Enguany hi ha hagut tallers sobre el consum responsable, les desigualtats socials i prevenció davant de les drogues. L’Agrupament Escolta Intayllú, de Vilassar de Mar ha estat l’amfitrió d’aquesta trobada, que ha comptat amb el recolzament de la regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Vilassar de Mar, que reconeix la gran tasca educativa que duen a terme amb els infants del nostre municipi, i els encoratja a seguir treballant en aquesta línia. En aquesta trobada hi ha participat més de 200 escoltes d’arreu de Catalunya. Victor Jambert, en representació d’Intayllú,  ha fet un balanç molt positiu d’aquesta trobada.

L’Intayllú, que l’any passat va complir 15 anys d’història,  és un dels 40 agrupaments que aglutinen Escoltes Catalans. Té la seva seu a can Gabernet, a la plaça Vicenç Casanovas, tot i que provisionalment i mentre durin les obres a la plaça, es troben a l’Escola Nàutica. Amb més d’un centenar d’infants i joves apuntats, organitzen diferents activitats i tallers per transmetre valors de solidaritat, respecte i estima a la natura.

La regidora d’Educació i Cultura, Laura Martínez, ha destacat que “és un orgull per Vilassar de Mar acollir tots aquests joves d’arreu de Catalunya que dediquen gran part del seu temps lliure a transmetre una sèrie de valors a les noves generacions sense esperar res material a canvi”, alhora que ha agraït la bona disposició de l’Escola del Mar per acollir l’acte.
 

Leave a Reply