Dijous 2 d’abril, sessió plenària ordinària

  •  

Aquest vespre a partir de les 8 se celebra una nova sessió plenària a l’Ajuntament de Vilassar de Mar. A l’ordre del dia hi ha 12 punts entre els quals destaca l’aprovació inicial del pressupost general del consistori per al 2009. Comprèn el de la pròpia entitat, el del Patronat municipal d’escoles bressol, i el de Vilassar, Societat Municipal de Promocions Urbanes, SA, a més de les plantilles i retribucions del personal. A banda d’aquest punt, però, també destaca l’aprovació definitiva de l’escut heràldic i l’aprovació provisional de la modificació puntual del Pla general d’ordenació urbana en l’àmbit “Can Vives” amb l’aprovació també del conveni urbanístic entre l’Ajuntament i els senyors Juan i Josep Maria Vives  i la senyora Anna Moya.. La resta de punts del ple d’aquest vespre són:

– La contractació d’un préstec per import de 970 mil euros per finançar diverses inversions
– L’aprovació de la modificació del preu públic número 1.1 de serveis prestats a les escoles bressol municipals a aplicar a partir de l’1 de setembre de 2009.
– L’adjudicació de la concessió administrativa sobre domini públic per a la instal•lació d’un quiosc al carrer Narcís Monturiol / Riera d’en Cintet.
– El rescat per renúncia i indemnització de la parada exterior número 3 del mercat de Sant Joan, a petició del titular.
– L’increment de tarifes de subministrament d’aigües al municipi per aquest any 2009.
– Cessions urbanístiques a favor de Vilassar, Societat Municipal de Promocions Urbanes SA
– Proposta de modificació de la sol•licitud de subvenció per a la creació i la consolidació de places per a infants de zero a tres anys en llars d’infants de titularitat municipal.
– I per últim, una moció sobre els 30 anys d’ajuntaments democràtics.

La sessió plenària començarà a les 8 del vespre i es podrà seguir en directe a través de Vilassar Ràdio al 98.1 de la FM o per internet rvdm.tvrmanager.com. També en format audiovisual podreu veure el ple al web vilassardemar.tv.

Leave a Reply