Avís: afectacions de trànsit per asfaltat

Durant aquestes setmanes es realitzen obres d’asfaltat als següents carrers i trams de carrers de la nostra població:

Al carrer Pau Casals, des del dimarts 7 al dijous 9 de maig. Es tallarà al trànsit i s’avisarà els veïns que no es podrà circular amb vehicles.

Al tram del carrer Santa Maria, entre Via Octaviana i Ronda Vilassar, i trams molt puntuals de la Ronda Vilassar, en concret els ubicats entre Maria Vidal i carretera Nacional II,  des de dijous 9 de maig al dimarts 14 de maig En el carrer Santa Maria, es desviarà el trànsit per Torrent de la Santa i per la Via Octaviana, segons el tram que s’asfalti. S’avisarà els veïns que no es podrà circular amb vehicles. A la Ronda Vilassar no es tallarà el trànsit i es farà pas alternatiu en sentit ascendent i descendent.

Al tram del carrer Santiago Russiñol ubicat entre Aduana i Riera Cintet, des de dimarts 14 al dijous 16 de maig. Es tallarà el carrer i s’avisarà els veïns que no es podrà circular amb vehicles.

Al carrer Montserrat i al tram del carrer Sant Josep ubicat entre Miquel Borotau i Mont, des de dijous 16 al dimecres 22 de maig. L’alternativa de circulació del carrer Sant Josep serà el desviament per carrer Miquel Borotau. Es tallarà el carrer i s’avisarà els veïns que no es podrà circular amb vehicles. Quan es faci asfaltat del carrer Montserrat no es farà el de Sant Josep i viceversa. En el carrer Mare Caterina també es farà asfaltat del lateral de la casa pairal.

Pels carrers i trams que s’asfaltarà, no es podrà circular, ja que estarà tallat el trànsit

Notícies relacionades

Àudio del segon debat electoral organitzat per Vilassar Ràdio
26 de maig, programació especial d’eleccions municipals
Actes de campanya electoral comicis municipals 2019
Dimecres 22, segon debat electoral organitzat per Vilassar Ràdio