Arriba el sorteig d’estiu de Vilassar Comerç

Vilassar Comerç enceta la seva campanya d’estiu. I ho fa amb força. Proposa un sorteig en el qual es poden arribar a guanyar mil euros repartits en quatre premis. Omple la teva butlleta als seus establiments associats.

Amb l’objectiu d’impulsar i promocionar la compra als comerços i establiments de Vilassar de Mar, aquesta entitat arrenca la seva campanya d’estiu amb una de les seves grans apostes: el sorteig. Així, des de ja, les botigues associades ja disposen de les urnes blaves en les quals s’haurà de dipositar les butlletes i que hauran de dur el segell de dos establiments.

Vilassar Comerç posa mil euros en joc en xecs de compra. Hi ha dos premis de 300 euros i dos més de 200. La butlleta, recorde-m’ho, l’oferiran els propis comerciants associats, un cop hagis realitzat la teva compra habitual. Un bon premi i un excel.lent pessic, doncs, per començar les vacances d’estiu. Com més compres facis, més butlletes pots omplir i més opcions tindràs per endur-te el premi. Tens temps fins el proper 1 de juliol.

Notícies relacionades

Arriba un any més el festival “Vilassar de Mar amb la Marató de TV3”
La cantant vilassarenca Judit Neddermann participa al disc solidari de la Marató de TV3
Diumenge, acte de celebració del centenari de “Els Pastorets” de Vilassar de Mar
Vilassar de Mar es bolca un any més en la Marató de TV3