Arriba el sorteig d’estiu de Vilassar Comerç

Vilassar Comerç enceta la seva campanya d’estiu. I ho fa amb força. Proposa un sorteig en el qual es poden arribar a guanyar mil euros repartits en quatre premis. Omple la teva butlleta als seus establiments associats.

Amb l’objectiu d’impulsar i promocionar la compra als comerços i establiments de Vilassar de Mar, aquesta entitat arrenca la seva campanya d’estiu amb una de les seves grans apostes: el sorteig. Així, des de ja, les botigues associades ja disposen de les urnes blaves en les quals s’haurà de dipositar les butlletes i que hauran de dur el segell de dos establiments.

Vilassar Comerç posa mil euros en joc en xecs de compra. Hi ha dos premis de 300 euros i dos més de 200. La butlleta, recorde-m’ho, l’oferiran els propis comerciants associats, un cop hagis realitzat la teva compra habitual. Un bon premi i un excel.lent pessic, doncs, per començar les vacances d’estiu. Com més compres facis, més butlletes pots omplir i més opcions tindràs per endur-te el premi. Tens temps fins el proper 1 de juliol.

Notícies relacionades

La futbolista vilassarenca Ona Batlle, convocada per al partit França-Espanya
Teresa Millán Navarro, nova àvia centenària
Al setembre, matriculació a l’Escola d’Adults “Els Ametllers”
Des de setembre, cita prèvia per a les consultes a Serveis Territorials, la SA Municipal i el Cementiri