Ara retrata’ls tu i guanya un bon premi

Vilassar Comerç, l’agrupació de botiguers del nostre municipi, et proposa un joc en el marc de la campanya de celebració dels seus 10 anys. Les banderoles penjades als carrers de Vilassar de Mar amb fotografies dels seus associats, et podran ajudar a guanyar un xec per valor de 75 euros.

El joc que proposen des de Vilassar Comerç és, a més de divertit, molt interessant. Al marge de promocionar la participació i interactuació amb els botiguers, et permetrà guanyar fins a 75 euros en un val que es pot bescanviar entre els seus associats.

Vilassar Comerç et proposa que facis una fotografia d’una de les 250 banderoles que hi ha penjades pels principals carrers de Vilassar de Mar i després vagis a la botiga que has triat per retratar i et facis una foto amb el botiguer o botiguera. Només restarà etiquetar Vilassar de Comerç amb #10anysdevilassarcomerç i el nom de l’establiment.

Notícies relacionades

Resum del ple de dijous 15 de novembre
Aquest diumenge es renova el Consell d’Infants amb festa final a l’Ateneu Vilassanès
L’Espigó de Garbí comença de zero
La psicòloga Gemma Altell farà una xerrada sobre adolescència, oci nocturn i violències sexuals en el marc de l’Espai Família