Aquest vespre Vilassar Comerç organitza el tastet d’estiu

  •  

tastetestiu_2007-1.JPGAquest vespre, a partir de les nou, Vilassar Comerç organitza una jornada gastronòmica a Vilassar de Mar que sota el nom de Tastet d’estiu permetrà degustar plats preparats per vuit restauradors del municipi a preus econòmics.

Enguany l’acte canvia d’escenari amb l’objectiu de fer-se més còmode i oferir un espai més ampli als assistents. Es desenvoluparà al nucli antic entre la plaça de l’Era, Anselm Clavé, Doctor Masriera i Miquel Borotau i permetrà gaudir d’una gran varietat de plats en un ambient propici per reunir-se i passar una bona estona.L’acte inclourà havaneres, rom cremat gratuït i l’entrega de premis del sorteig de la campanya comercial de primavera que consisteix en 20 premis de 500 euros. Entre els participants al tastet també es sortejarà una televisió de plasma de 42”.

Els tiquets per al tastet es podran adquirir el mateix dia. L’any passat van participar al tastet prop de 800 persones. El tastet compta amb la col•laboració de Vilassar Ràdio, emissora municipal de Vilassar de Mar.

Leave a Reply