Aquest diumenge, tall a la N-II a l’altura de Mataró

Atenció a tots aquells vilassarencs i vilassarenques que, aquest diumenge, s’han de desplaçar en cotxe per la Nacional II a l’altura de Mataró. En motiu d’una prova esportiva, aquesta via restarà tancada al pas rodat dels vehicles des de dos quarts de nou del matí i fins les onze.

La disputa del Segon Duatló de Carretera SBR de Mataró obligarà a què s’alteri la circulació a la capital del Maresme aquest diumenge.  Els 300 participants en la prova esportiva farà que la Nacional II estigui tallada al trànsit entre la Porta Laietana i la Rotonda de l’Expiriences des de dos quarts de nou del matí a les 11.

La segona edició d’aquesta Duatló se centra en el Port de Mataró, en els carrers de la ciutat i en la Nacional II. La prova, puntuable per la Copa catalana, engloba tres distàncies.

  •  5 km Cursa a Peu. Una volta pel Passeig del Callao passant per la zona del centre històric de Mataró, Avinguda Maresme fins al Tecnocampus i arribada al Port de Mataró
  • 20 km Ciclisme de dues voltes per la Nacional I
  • 2 km Cursa a Peu pel Passeig Marítim i l’escullera del Port.

Notícies relacionades

El Ple aprova la continuïtat del Servei d’Acollida i la moció de rebuig a l’augment de les tarifes i a l’actual sistema de zones tarifàries del transport públic
Humana recull 81 tones de roba usada i dóna 35 bons d’ajuda social a l’Ajuntament
La mediadora vilassarenca Irene Sendín, premiada a Madrid
Els Mansuets de Foc, al Primer Concurs d’Enceses de Catalunya