Aquest dissabte i diumenge, Fira de Nadal

Anuncis a la televisió, carrers decorats, una nova pàgina al calendari arrencada… S’acosten les festes de Nadal i Vilassar de Mar ja en fa olor. Aquest cap de setmana, un munt d’activitats preparades a la plaça de l’Ajuntament i al carrer de Sant Pau. Fer cagar el tió serà una de les propostes més atractives per aquesta Fira de Nadal que se celebrarà al nostre municipi aquest dissabte i diumenge.

Una àmplia oferta de productes relacionats amb el Nadal, des de gastronòmics a decoració passant per idees per fer regals, omplirà la plaça de l’Ajuntament i el carrer de Sant Pau. Comerciants, artesans i artistes oferiran les seves propostes a Vilassar de Mar. En paral.lel se celebraran tallers de manualitats, de sensibilització mediambiental, actuacions musicals i moltes sorpreses més.

Dissabte

El dissabte, fer cagar el tió a partir de les cinc de la tarda a la plaça de l’Ajuntament, serà la proposta estrella per als més petits de la casa que es podran endur regals. El músic Enric Neddermann actuarà a partir de dos quarts de set de la tarda i, una hora més tard, arribarà el torn per als alumnes de teatre musical de l’escola de Dansa Madó. El DJ Roger Freedom posarà la seva música a partir de dos quarts de nou del vespre.

Diumenge

Per a diumenge, al marge de les activitats pròpiament dites de la Fira, se celebrarà un taller de maquillatge de fantasia per als més menuts i el Cor Sons i Trons posarà la nota musical dominical a la una del migdia.

 

Notícies relacionades

El Maresme reclama al Ministeri les actuacions previstes d’estabilització de les platges
S’ha iniciat la campanya de la poda
S’extravien 25 participacions de la Loteria de Nadal de la Penya Pericos del número 04147
Vilassar de Mar es bolca un any més en la Marató de TV3