Aquest dimecres al vespre i a la nit, xàfecs tempestuosos de forta intensitat i localment abundants

Meteomar informa que avui dimecres 9 d’agost durant el matí l’ambient serà assolellat a tota la comarca amb nuvolades cap el migdia. De cara a la tarda la nuvolositat serà abundant. A partir del vespre i entrada la nit s’esperen precipitacions en forma de xàfecs de caire tempestuós de forta intensitat i localment abundants. Els vents seran fluixos, força 2 a 3, de component Sud-est. Mar en estat de marejol amb mar de fons a tota la costa de la comarca. Les temperatures baixaran més, amb mínimes que aniran dels 15 als 21 mentre que les màximes oscil•laran entre els 25 i els 27 graus.

 

Demà dijous 10 d’agost durant bona part del dia l’ambient serà assolellat a tota la comarca. De cara a la tarda la nuvolositat anirà augmentant i durant la nit el cel quedarà serè. Durant la recta final de la tarda no es descarta algun ruixat puntual al nord del Maresme. Els vents seran fluixos, força 2 a 3, de component Sud-est. Mar en estat de marejol amb mar de fons a tota la costa de la comarca. Les temperatures baixaran més, amb mínimes que aniran dels 13 als 19 mentre que les màximes oscil•laran entre els 24 i els 25 graus.

 
Demà passat divendres 11 d’agost durant el matí l’ambient serà assolellat a tota la comarca. Durant la tarda apareixeran nuvolades que taparan el cel a partir de mitja tarda. Entre mitja tarda i el vespre s’esperen precipitacions en forma de xàfecs de caire tempestuós al nord de la comarca. Els vents seran fluixos, força 1 a 3, de component Sud-est. Mar en estat de marejol a tota la costa de la comarca. Les temperatures mínimes baixaran i aniran dels 13 als 18 graus mentre que les màximes es mantindran sense canvis i aniran dels 23 als 26 graus.

Notícies relacionades

Dimarts 27 de febrer, ple de pressupostos
Dissabte, presentació de la temporada de Passions de Catalunya, de la qual forma part la Passió de Vilassar de Mar
Ara retrata’ls tu i guanya un bon premi
Tertúlia Jove: quan l’esport va més enllà del futbol