Dimecres 8 de novembre a la tarda, xàfecs acompanyats amb calamarsa a qualsevol punt del Maresme

Meteomar ha informat que dimecres 8 de novembre, durant el matí i el migdia l’ambient serà assolellat a tota la comarca. A partir del migdia ràpidament apareixeran nuvolades que taparan el cel. Al llarg de la tarda s’esperen precipitacions en forma de xàfecs acompanyats amb calamarsa a qualsevol punt del Maresme. Els vents seran fluixos, força 2 a 3, de component variable. Mar en estat de marejol amb àrees de mar de fons. Les temperatures mínimes pujaran lleugerament i aniran dels 3 als 10 graus mentre que les màximes es mantindran entre els 12 i els 16 graus.

Dijous 9 de novembre, la nuvolositat serà entre variable i abundant formada per núvols alts i mitjans. No s’esperen precipitacions. Els vents seran fluixos, força 2 a 3, de component Nord-oest. Mar en estat de marejol amb àrees de mar de fons. Les temperatures baixaran lleugerament, amb mínimes entre els 0 i els 3 graus a l’interior de la comarca i entre els 5 i els 8 graus a la costa mentre que les màximes aniran dels 10 als 14 graus.

Notícies relacionades

Resum del ple de dijous 15 de novembre
Aquest diumenge es renova el Consell d’Infants amb festa final a l’Ateneu Vilassanès
L’Espigó de Garbí comença de zero
La psicòloga Gemma Altell farà una xerrada sobre adolescència, oci nocturn i violències sexuals en el marc de l’Espai Família