Aquest dimarts, temps inestable

Meteomar informa que aquest dimarts 8 d’agost de 2017 tindrem temps inestable amb nuvolositat abundant durant el matí i més clarianes al llarg de la tarda. Durant el matí s’esperen precipitacions en forma de xàfecs localment moderats però poc abundants. Els vents seran moderats, força 3 a 4, de component Est i Nord-est afeblint-se al final del dia. Mar en estat de maror a tota la costa de la comarca. Les temperatures baixaran, amb mínimes que es registraran al final del dia i que aniran dels 18 als 22 graus mentre que les màximes aniran dels 26 als 28 graus.

Dimecres 9 d’agost, durant el matí l’ambient assolellat a tota la comarca amb nuvolades. De cara a la tarda la nuvolositat serà abundant. Al llarg de la tarda s’esperen precipitacions en forma de xàfecs de caire tempestuós de forta intensitat i localment abundants. Els vents seran fluixos, força 2 a 3, de component Sud-est. Mar en estat de marejol amb mar de fons a tota la costa de la comarca. Les temperatures baixaran més, amb mínimes que aniran dels 15 als 20 mentre que les màximes oscil•laran entre els 24 i els 26 graus.

 

 
Dijous 10 d’agost, durant el matí l’ambient serà assolellat a tota la comarca. Durant la tarda apareixeran nuvolades que taparan el cel a partir de mitja tarda. Entre mitja tarda i el vespre s’esperen precipitacions en forma de xàfecs de caire tempestuós al nord de la comarca. Els vents seran fluixos, força 1 a 3, de component Sud-est. Mar en estat de marejol a tota la costa de la comarca. Les temperatures mínimes baixaran i aniran dels 13 als 18 graus mentre que les màximes es mantindran sense canvis i aniran dels 23 als 26 graus.

Notícies relacionades

Dimarts 27 de febrer, ple de pressupostos
Dissabte, presentació de la temporada de Passions de Catalunya, de la qual forma part la Passió de Vilassar de Mar
Ara retrata’ls tu i guanya un bon premi
Tertúlia Jove: quan l’esport va més enllà del futbol