Aquest dilluns 12 de febrer, la cota de neu baixarà

Meteomar ha explicat que avui dilluns 12 de febrer de 2017, la nuvolositat està essent abundant a tota la comarca. Al matí, precipitacions en forma de ruixats poc abundants a qualsevol punt de la comarca. Durant la tarda, ruixats al centre i sud del Maresme amb una cota de neu que baixarà a 300 metres al final de la tarda. S’esperen precipitacions a l’extrem sud del Maresme amb una cota de neu de 200 metres. Els vents bufen fluixos, força 2 a 3 de component Nord-oest al matí girant a Sud-est de cara a la tarda. Mar en estat de marejol al matí i maror a la tarda. Les temperatures a la baixa, amb mínimes al final del dia i de -2 a 2 graus a l’interior del Maresme i entre els 3 i els 5 graus a la costa de la comarca mentre que les màximes entre els 5 a les zones més altes i els 9 graus a la costa.

 
Demà dimecres 13 de febrer, a primeres hores del dia hi haurà força clarianes però en general la nuvolositat serà variable. No s’esperen precipitacions. Els vents seran fluixos al matí, força 2 a 3 de component nord i nord-oest girant a sud-oest moderat, força 3 a 4, de cara a la tarda. Mar en estat de maror a tota la costa del Maresme. Les temperatures mínimes baixaran i aniran dels -4 als -2 graus a l’interior del Maresme i entre els 0 i els 3 graus a la costa de la comarca. Les màximes es mantindran sense canvis i en general aniran dels 5 als 10 graus.

 

Dijous 14 de febrer, la nuvolositat serà abundant a tota la comarca però estarà formada per núvols alts i mitjans. No s’esperen precipitacions. Els vents seran fluixos al matí, força 2 a 3 de component nord-oest girant a oest i sud-oest lleugeraent moderats, forá 2 a 4 de cara a la tarda. Mar en estat de maror disminuint a marejol. Àrees de mar de fons. Les temperatures pujaran, amb mínimes que aniran dels 2 als 4 graus a l’interior del Maresme i entre els 6 i els 8 graus a la costa de la comarca mentre que les màximes oscil•laran entre els 13 i els 15 graus.

Notícies relacionades

Dimarts 27 de febrer, ple de pressupostos
Dissabte, presentació de la temporada de Passions de Catalunya, de la qual forma part la Passió de Vilassar de Mar
Ara retrata’ls tu i guanya un bon premi
Tertúlia Jove: quan l’esport va més enllà del futbol