Aquest dijous, ple ordinari

Aquest dijous 15 de juny, a les 8 del vespre, hi ha sessió plenària ordinària a l’Ajuntament de Vilassar de Mar, i serà retransmesa en directe per Vilassar Ràdio (98.1 FM i vilassarradio.cat) i en dies posteriors es podrà consultar també per vídeoacta. Divendres l’espai “Crònica” oferirà el resum de la sessió i el balanç de les forces polítiques de govern i oposició.

 

Ordre del dia
0.1 Donar compte del decret núm. 179/2017, de 26 de maig, de modificació del decret de 29 de juny de 2015. Nomenament de tinent d’alcalde i delegacions a la regidora Montserrat Gual Gibert.
0.2 Decrets de l’alcaldia.

 
I. PART RESOLUTIVA
1. Aprovació de les bases específiques per a la concessió de subvencions per al foment de la pràctica d’activitats físiques i esportives a Vilassar de Mar.
2. Cancel•lació i devolució de la garantia del quiosc de premsa situat al passeig dels Pins.

 
II. PART DE CONTROL
1. Moció no resolutiva, presentada per Vilassar de Mar sí que pot/sí puede, per instar a l’alcalde que iniciï les actuacions per donar suport al manifest de rebel•lió primària.
2. Moció no resolutiva, presentada per Ciutadans, per pal•liar el dèficit de canviadors per a nadons, accessibles tant per a dones com per a homes, d’acord amb el precepte de la igualtat.
3. Precs i preguntes.

Notícies relacionades

Sons de la Festa Major de Vilassar de Mar de 2017
Augmenta l’ajuda econòmica per les famílies amb dificultats per pagar el rebut de l’aigua
Oberta la inscripció per al curs per aprendre a ballar sardanes
Sorteig d’estiu de Vilassar Comerç