Aquest dijous, ple ordinari

Aquest dijous 15 de juny, a les 8 del vespre, hi ha sessió plenària ordinària a l’Ajuntament de Vilassar de Mar, i serà retransmesa en directe per Vilassar Ràdio (98.1 FM i vilassarradio.cat) i en dies posteriors es podrà consultar també per vídeoacta. Divendres l’espai “Crònica” oferirà el resum de la sessió i el balanç de les forces polítiques de govern i oposició.

 

Ordre del dia
0.1 Donar compte del decret núm. 179/2017, de 26 de maig, de modificació del decret de 29 de juny de 2015. Nomenament de tinent d’alcalde i delegacions a la regidora Montserrat Gual Gibert.
0.2 Decrets de l’alcaldia.

 
I. PART RESOLUTIVA
1. Aprovació de les bases específiques per a la concessió de subvencions per al foment de la pràctica d’activitats físiques i esportives a Vilassar de Mar.
2. Cancel•lació i devolució de la garantia del quiosc de premsa situat al passeig dels Pins.

 
II. PART DE CONTROL
1. Moció no resolutiva, presentada per Vilassar de Mar sí que pot/sí puede, per instar a l’alcalde que iniciï les actuacions per donar suport al manifest de rebel•lió primària.
2. Moció no resolutiva, presentada per Ciutadans, per pal•liar el dèficit de canviadors per a nadons, accessibles tant per a dones com per a homes, d’acord amb el precepte de la igualtat.
3. Precs i preguntes.

Notícies relacionades

Recuperar el Pla de Mobilitat del Maresme i avançar en la gestió del litoral seran els eixos de la presidència de Damià del Clot al capdavant del Consell Comarcal del Maresme
La Policia Local deté dos homes acusats d’un presumpte delicte de robatori amb força en interior d’establiment comercial
La Unió Esportiva començarà l’assalt a Tercera Divisió l’1 de setembre rebent l’Hospitalet
Damià del Clot serà escollit, aquest divendres, nou president del Consell Comarcal del Maresme