Aquest dijous, neu en cotes baixes

Meteomar informa que aquest dijous 8 de febrer de 2018, la nuvolositat està essent abundant a tota la comarca durant tot el dia. Durant bona part del dia precipitacions en forma de ruixats poc abundants, en forma de neu per damunt dels 300 metres tot i que en moments de ruixat la cota pot baixar fins als 100 metres. Els vents fluixos, força 2 a 3 de component Est. Mar en estat de marejol amb àrees de mar de fons. Les temperatures en descens, amb mínimes entre -2 a 2 graus a l’interior del Maresme i entre els 3 i els 5 graus a la costa de la comarca mentre que les màximes entre els 0 a les zones més altes i els 7 graus a la costa.

Divendres 9 de febrer, a primeres hores del dia hi haurà clarianes però ràpidament s’ennuvolarà. No s’esperen precipitacions. Els vents seran fluixos, força 2 a 3 de component nord i nord-oest al matí i més variables a la tarda. Mar en estat de marejol amb àrees de mar de fons a tota la costa del Maresme Sud. Les temperatures mínimes baixaran i aniran dels -4 als -2 graus a l’interior del Maresme i entre els 0 i els 3 graus a la costa de la comarca. Les màximes es mantindran sense canvis i en general aniran dels 0 als 7 graus.

Dissabte 10 de febrer, cel ennuvolat a primeres hores del dia. A partir del migdia s’obriran moltes clarianes. No s’esperen precipitacions. Els vents seran fluixos, força 2 a 3 de component variable al llarg del dia. Mar en estat de marejol am àrees de mar de fons. Les temperatures mínimes pujaran lleugerament i aniran dels -2 als 2 graus a l’interior del Maresme i entre els 3 i els 5 graus a la costa de la comarca mentre que les màximes pujaran i oscil•laran entre els 2 i els 9 graus.

Notícies relacionades

Dimarts 27 de febrer, ple de pressupostos
Dissabte, presentació de la temporada de Passions de Catalunya, de la qual forma part la Passió de Vilassar de Mar
Ara retrata’ls tu i guanya un bon premi
Tertúlia Jove: quan l’esport va més enllà del futbol