Alerta d’alt risc d’incendi al Maresme

  •  

La Generalitat ha activat l’alerta d’alt risc d’incendi a diverses comarques, entre elles la del Maresme, una alerta que es maté activa fins el diumenge 2 d’agost. Tot el Maresme ja es troba en zona vermella, encara que el risc és extrem a la banda de Tordera i la Selva Marítima. Davant d’això, la Generalitat ha anul·lat tots els permisos per fer foc i per realitzar treballs que generin restes vegetals.

Les Agrupacions de Defensa Forestal (ADF’s) del Maresme i els seus 300 voluntaris, han extremat els serveis de vigilància en cas d’incendi forestal, duplicant els torns i garantint el màxim de personal i vehicles preparats.

El Consell Comarcal del Maresme ha enviat una alterta a les policies locals i està contactant amb els ajuntaments per informar-los de la situació i que activin a cada municipi les mesures preventives adients.

És molt important que la població estigui assabantada i que davant de qualsevol columna de fum que detecti, ho comuniqui a bombers, policies o truqui al telèfon d’emergències: 112.

Leave a Reply