Al setembre s’iniciaran les obres per arranjar el tram de Mossèn Pere Ribot comprès entre els carrers Migjorn i Montevideo

  •  

L’Ajuntament de Vilassar de Mar ha adjudicat a l’empresa Paviments Martín 1998 SL, mitjançant subhasta pública, les obres del projecte d’urbanització del carrer Mossèn Pere Ribot en el tram comprès entre el carrer Migjorn i l’Avinguda Montevideo. El tram que s’arranjarà a partir del mes que ve té una longitud de 151 metres i una amplada de 11’50 metres i donarà continuïtat a les obres que l’any 2007 van servir per urbanitzar el tram del mateix carrer entre Migjorn i Riera d’en Cintet.


Actualment consta d’un passatge central de sauló i dues voreres laterals amb dues fileres d’arbres i enllumenat viari. Amb la reforma s’enderrocarà la pavimentació actual, es retirarà l’arbrat existent i es projectarà una vorera al costat sud de 3’70 metres d’amplada, amb un passatge central de les mateixes dimensions, un parterre inclinat de 2 metres d’amplada i una vorera al costat nord de 2 metres.
 
Es preveu la plantació de dues fileres d’arbres i la instal.lació de fanals amb columnes de 6 metres d’alçada. El termini d’execució de les obres és de 3 mesos i tenen un pressupost de 240.830 euros.
 
Pel que fa a l’arbrat actual, es traslladarà al parc de la Mar Xica, al barri de la Xinesca, que serà acondicionat. Cal recordar que al Parc de la Mar Xica no disposa de zones d’ombra actualment.

Leave a Reply